Hår!

Ååå, vilken bwslutångest jag har just nu.
Jag vill så gärnba klippa av mig håret igen, fast å andra sidan vill jag det inte. Nu när jag har sparat och det faktiskgt börjar bli lite långt.

Att det kan vara så jobbigt att besätma vad man ska ha för frisyr. Tycker att det skulle vara jätte skönt med kort nu på sommaren men sen tappar jag orken att vänta att det ska växa ut så då är jag där och klipper mig igen.
Nu när jag har varit duktig och låtit bli så börjar suget efter att få gå till frisören.

Vet inte ni som känner mig vad ska jag göra??


Bra gjort Sverige!

Jaha, ingen final för Emir och company :( Ska vara helt ärlig så kom det till och med en liten tår!

Men en riktigt bra insats har ni gjort grabbar, känns surt nu men ni kommer att vara nöjda med eran insats! Kanske inte känns som en jätte tröst just nu, men jag kan säga att jag talar för alla i Sverige att ni har varit jätte duktiga och vi är alla nöjda med eran insats! Ni har visat en bra och underhållande fotboll som vi sent kommer att glöma!
Ni är vårt nya landslag!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/landslagsfotboll/u21em/article5437635.ab

Shopping!

Belv inget Sundbyholm idag men det blir det på lördag! Då bilr det minnsan en hel dag på stranden med picknick och allt vad det innebär!

Eftermiddagen spenderades med mamma och mormor på stan. Hittade faktiskt enhel del fynd på rean! Jag brukar aldrig hitta nåt alltid utplockat och slut på just min storlek. Men inte idag :) horoskopet visade rätt!

Det blev en klänning och body från Gina, en likadan fast en marin blazer som jag redan har i beige. Sen ett par snygga byxor från H&M, ärligt talat ett par lika dana som Lisa har köpt, sorry Lisa ;)
Men hade prövat flera par på Monki och inga passade, så då kom jag på att Lisa hade hittat ett par snygga från H&M, så in där och ja, sista paret i min storlek!
Allt detta för under femhundringen!
Kommer bilder ikväll eller imorn!

Nu blir det grillning!

xoxo

FOTBOLL!!! I LÖÖVE!!

Kom precis hem nu från jobbet och lagom till att jag gjord det så börja Semifinalen i Confederations Cup som är mellan Spanien- Usa!

Å vem är det som spelar i Spanien då som man bara måste kolla? Jo, Torres! haha Som är enligt mig just nu en av världens bästa spelare. Ska inte glöma att Cesc Fabregas so också tillhör en av världes bästa. Måste säga över lag så har dom väldigt många stjärnspelare!

Något som jag gillar med alla stora cuper är att båda lagen tar ett gruppfoto tillsammans med en banderoll som det står "Say no to racism"

Just nu i matchen så har Usa ett litet övertag. Håll koll på nr 10 i Usa, Donovan som är en riktigt bra spelare.
Säger bara Herregud Spanien skärp er! Ni är europamästare visa det nu!


Attans!

Inte bra, om nu Sverige går vidare till semi, vilket dom gör, så kommer Bajrami inta vara med! Han fick nämligen ett gult kort och har ett sen tidigare. Inte bra även Wernbloom blir avstängd av samma andledning.


Serbien-Sverige

Sitter nu och kollar U21, en riktigt bra match. Tyckte att det var lite roligt när matchen örjade så sa Robert Perlskog eller vad han heter, "Sverige spelar i kycklinggult."

Men en riktigt bra match som har pågått i nu 33 min och det står redan 3-1 till Sverige! Markus Berg står för 2 mål och OlaToivonen för det tredje!

Goda nyheter!

Redan idag känner jag mig mer motiverad att fortsätta med bloggen, så vi håller på så länge det går!

Denna vecka kommer att bli väldigt jobbig med mycket jobb och ledig endast lördag. Men på torsdag så slutar jag 13, direkt efter det så bär det av till Sundbyholm, om det fort. är väder, om det är nån som vill med hör bara av er! Efter att man förhoppningsvis har tagit sitt första dopp för i år så blir det in till stan för att gå på Monkis evenemang med massa olika saker, skulle bjudas på drinkar och livemusik.
Så det vore jätte trevlig med nån som hängde med!
Det bästa med att det är på torsdag är att det stod i mitt horoskop att det sulle vara bästa shoppingdagen denna månad!! Hihi, hoppas att jag hittar ett par byxor!

Trött!

Det har varit lite dåligt med bloggandet nu under midsommar tyvärr men det har varit alldeles för mycket som har hänt. Så har inte haft lust.

Men ska försöka ligga i lite mer nu men allt beror på hur min omgivning ser ut. Så i värsta fall blir det kanske en liten paus från det här då jag har mycket att ta itu med.

Nu ska jag iaf försöka att sova så jag orkar upp imorn då vi mjukstartar veckan med ett pass från 8-12. Men sen blir det bara lördag ledig denna vecka för att sen jobba igen fram till torsdag.
Denna vecka som kommer blir liksom slutspurtsveckan då jag går med Pia för sista gången och ska försöka skriva ner lite minneslappar och klara mig lite på egen hand.

Men nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska sitta här.

xoxo

Ellen, Isabella och Olivia!

Det är namnen på bebisarna som hittills har kommit till världen änsålänge. Nu väntar vi bara på att Vickan ska få sitt lilla mirakel, spänning är på topp nu när det inte är långt kvar och vi alla vill veta vem det är som gömmer sig i magen!



Olivia!

♥Olivia är namnet på Marilyns lilla mirakel så fint så. Ett stort grattis och lycka till till nya familjemedlemen. Längtar tills ni kommer hem och får träffa er!!

Midsommardagen

Ligger nu i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra efter att detta inlägg är klart. För våra nattgäster ligger fortfarande och sover!!! Lite jobbigt faktiskt ja menar kl är ändå 11. Menmen... själv så har jag vaknat till och från sen kl 8 imorse. Brukar aldrig sova länge när jag har druckit, men blir däremot väldigt trött och slö hela dagen. Men kanske inte idag känner mig väldigt pigg och utvilad och vädret verkar vara på topp ute så det kan nog bli en liten promenad.

Vi får väl se vad det blir ikväll det är ju faktiskt Westerqwarn så.... Men det lir nog nykter och chaufför då. Märkte igår att jag inte är helt bra än så...

Nej nu blir det frukost är riktigt hungrig nu så, vilket jag måste ha varit ett tag för jag har drömt om mat flera gånger under morgonen :)

Hörs senare under dagen.

xoxo


Midsommarafton slut!

Jaha, så var midsommarafton över. Fick agera lekledare idag vilket gick väldigt bra. Började med en ordlek, som var svårare än vad jag trodde. Den som vann den deltävlingen var faktiskt den som var yngst Maximiliam som är 8år tror jag. Det var lite roligt, han som trodde att han skulle komma sist. Sen avslutade vi det med en sakletartävling. Där man letar saker som är olika värda.
Det gick inte helt dåligt för den yngsta där heller utan slutade som trea när allt var sammanställt.

Efter att god mat och tävlingar var avklarat så bar det iväg till Ljungås och fest hemma hos Stin. Riktigt trevligt.
Tack för en väldigt trevlig kväll gumman, det måste vi göra om snart!

Hörs imorn

xoxo

Midsommar!

On några få timmar så är det misaommarafton. Så idag efter jobbet så hat jag suttit och skrivit ner lekar och sånt. IIgår var det en helt galen dag. Sjukt mycket att göra så det ska bli skönt att midsommar snart är över. Galet mycket det är att planera, spec när alla nästan glömt bort att midsommar är så nära som det är. Så under tiden mamma hade konferans så fick jag åka och stor handla. Sen resten vet ni ju.

Nu ska jag och sova så att man är utvilad tills imorn. Då det först blir att fira med släkten och sen ut till Stin! Vilket jag ser framemot väldigt mycket.

Ha en trevlig midsommar nu allihopa. Ska försöka hinna med ett inlägg imorn med!

Ett stort grattis även till Marilyn och hennes familj som fått tillökning!!

xoxo

Jävla idioter!

Berättade ju förra veckan om att vi blev vittnen till att en mopedist blev påkörd av en bil. Ja, idag så var det nära igen, förutom att det var jag denna gång som höll på att köra på en. Med en marginal på kanske en meter innan han jag stanna!
Vilken jävla idiot, han körde rätt ut före mig så jag stog på bromsen och stannade en meter bakom honom. Vad är et för jävla fel på dom.
Nån måste ju ta upp frågan! Vart har dom lört sig att köra och hur mycket informerar deras föräldrar dom hur det går till i trafiken.
Grabben som jag höll på att krocka med idag tittade inte utan körde bara rakt ut framför mig. Man kan ju undra vad han tänkte på... ja menar hela den vägen finns det vägren och det var fritt hela vägen.
Och hade jag krockat med honom hade han inte varit i livet kan jag säga. För jag hade kört in i honom på sidan, där han är helt oskyddad.

Fy hela magen vände sig utochin.

Så till er alla där ute som sitter bakom ratten ha ett extra öga på alla mopedister! Dom har inge som helst trafikvett i huvudet och borde tas ifrån deras mopder!

Fotbolls EM-U21

Fotbollsfesten kan börja Även om det är u21 så är det roligt att kolla. Jamenar drt är ju ändå dom som kommer vara A-laget om några år. Vissa är faktiskt riktigt bra och värda att hålla ett öga på!
Hittills så har Marcus Berg gjort hattrick.

Kommer att följa detta Em med nöje, känner på mig att det kommer att bjudas på många bra och roliga matcher.


Lager 157

Här är mina inköp från idag:
Baslinnen 30kr
Klänning 120kr
Skjorta 75kr
Leggings 40kr
Bikini 200kr





Utflykt!

Så är man äntligen hemma igen, det är lite jobbigt att ligga och köra hela tiden och spec när man inte hittar.
Först var vi vid Siws grav och gjorde fint. Såg inte bra ut när vi kom, det hade vuxit igen med massor av ogräs och nnån blomma som hade spridit sig över hela. Men det blev det ändring på.

       

Efter att vi varit där så bar det iväg till Sköldinge, till ett jätte mysigt torp som dom gjort om till fik. Så dom flesta tog "matmackor" mednas jag tog en paj med kyckling och svamp. Hemmagjord ska tillägas, vilket märktes, den var jätte god och till fick man sallad och bröd. Dressingen till salladen var hur god som helst. Mmm, ett ställe att rekomendera om ni åker förbi.

      

När vi väl var mätta och belåtna så gick resan vidare till Hälleforsnäs och Lager 157.
Tyckte att det var riktigt bra. Väldigt billigt! Men Vingåker är snäppet bättre, dom har ett störe utbud och mer skor. Men jag kommer absolut att återkomma till Lager 157. Väldigt billigt om man är ute efter baskläder. Som dom säljer under deras egna märke "Lager 157". Så åk dit, hade väldigt mycket med jeans, inte så som Vingåker men man kunde ju hitta om man var ute efter det.


Kommer bilder sen med mina inköp.

xoxo

Marieberg!

När vi var inne på Marieberg så gick vi och åt på ett ställe, kommer inte ihåg vad det hette men. Så här såg det ut.



Riktigt snyggt och fräscht!


Så fanns dom här tavlorna som jag gillar! Passade verkligen in i den miljö som var!


Mina nya skor!

Tyvärr blev det lite dåliga bilder men jag hoppas att det går bra!








God morgon!

Solen lyser! Gud vad härligt det är att vakna upp till solen. Himlen är blå och solen framme. Äntligen sger jag bara. Det är på tiden att drn har hittat fram nu. Men det ska tyvärr bara hålla sig idag och imorn. Sen blir det återigen regn. :(
Men ja det är ju midsommarveckan och på midsommar brukar det ju regna så...

Idag efter lunch så bär det iväg till Hälleforsnäs. Ska bli kul att se vad dom har. Men jag ska verkligen försöka hålla mina pengar i styr.

Hörs när jag kommit hem med mins fynd :)

xoxo

Never back down!

Ligger och kollar på en riktigt bra film, vet inte hur många gånger jag sett den nu men iaf tredje nu.
Titeln är "Never back down" och är en film att rekomendera.

Lite kort handlling:
Handlar om en kille, Jake, som har hamnat i bråk flera gånger och varit med om en trafikolycka där hans pappa omkom.
Han, hans lillebror och mamma flyttar till Orlando för brodern ska gå på en tennisskola.
Allt verkar bra med den nya skolan och han fattar tycke för en tjej med det samma. Det han inte vet är att hon kommer att dra in honom i en slags "fight club", som hennes pojkvän styr. Hion bjuder honom på en fest och baktanken med det är Jake ska slåss mot pojkvännen. Jake vägrar att slåss vilket inte gillas, så han blir övertygad att göra det tillsut vilket slutar illa.
Jakes nyfunnevän Max får honom att träna för revanch. Så Jake börjar träna hos en känd forne fighter.



The real desperate housewife!

SItter och kollar på the real dhw, vilket jag har fastnat för och kollat på nu i några dagar. Har hört om det när det sändes i Amerika, men har inte riktigt hängt med i svängarna och sett att det har börjat här förren i torsdag.


Ny vecka!

Så var det måndag och ny vecka. Har jobbat idag från 7-12. Vilket är en helt okey tid, kanske lite kort hinner inte med riktigt allt man ska göra.
Men nu är jag ledig tills torsdag, ska blir riktigt skönt med en lugn vecka nu innan man går på sommarschemat, då det blir väldigt intensivt i veckorna men ledig på helgerna.
Men nästa vecka blir det mycket då ska jag lära mig det sista och försöka komma ihåg allt.

Imorn så blir det en sväng till Hälleforsnäs och kolla in outleten där. Hoppas att man kan hitta något, men ska bara köpa om jag hittar nåt som jag verkligen behöver. Ska försöka lära mig att hålla i mina pengar, vilket inte är det lättaste. Som sagt mitt senaste inköp är skorna från Scorett som jag absolut inte behövde. Menmen vad gör man inte när man är skogalen.
Å det värsta är attt jag kollade runt lite på nätet igår och hittade 5 par skor som, ja förmodligen kommer att få ett hem hos mig :) Men kanske inte just nu men om ja har lite bra kvar i slutet av månaden så kan nog ett par skor hamna i mina ägodelar.
Det är ju omöjligt att hålla pengarna i styr när det ända man ser när man åker till stan är REA-skyltar.

xoxo

Kväll!

Så har det blivit kväll. Tittade faktiskt klart på filmen det var visst inte så mycket var att se efter det att jag hade somnat igår. Men somnade ist efter filmen fast bara drygt en timme. Det var lagom så att jag kan sova inatt.

Nu ska jag kolla på Bones. Som är en riktigt bra serie för er som har missat det!
Efter det så blir det nog en till film om det inte blir för sent. Börjar nämligen kl 7 imron så måste upp tidigt, tur är att jag slutar 12 så det blir inte nån lång dag.

Se vad som ska göras i veckan jobbar bara mån och tor. så kanske blir det en tur till outleten i Hälleforsnäs. Nån som vart där? Hör gärna av er om vad ni tyckte om det. Har hört från några att när dom varit där så har det inte funnits så mycket.
Annars blir det väl Vingåker.


xoxo

Dagens!

Dagens är en mysdress från Casall!


En riktigt skön dress när det regnar ute om man bara är inne och myser!
Ljusgrön, syns lite dåligt på bilden

Trött!

Det blev ett 3 timmar och 15 minuters jobbpass idag. Det gick bra men det är å sjukt mycket att tänka på.

Hämtade mamma sen så blev det mat, så nu är jag mätt och belåten. Men riktigt trött, jag blir jämnt så hilma trött under och efter att jag ätit. Ibland så känns det som att jag somna med huvudet i tallriken. Så nu ska jag försöka kolla klart på filmen jag kollade på igår. Men jag har en anning om att jag inte kommer se klart den denna gång heller :)


xoxo

Iväg och jobba några timmar!

Jaha, då var man uppe och det första man ser är att det regnar! Kul!
Får se hur lång tid det kommer att ta idag.

Sen ska jag nog åka och hämta upp mamma i E-tuna om jag hinner. Sen ikväll får det nog bli mys kväll med filmer! Ska försöka orka kolla klart på en hel film denna gång!

Nej borsta tänderna och ge sig iväg kanske?!

xoxo

God natt!

Nu så är det läggdags, försökte att kolla på en film vilket inte gick så bra.  Är så himla trött nu så det är lika bra att gå och sova. Ska upp imorn och jobba några timmar, ska nämligen göra en beställning som jag skulle ha gjort i fredags med det fick vänta med tills imorn. Pia var nämligen hemma med sjukt barn.
Så det är bäst att man är pigg och alert imorn så att jag kommer ihåg och kan klara det sen själv i sommar. Vilket jag tror att jag ska kunna. Men det är svårare än vad man tror man måste hela tiden ha koll på alla varor och veta vad som finns på lager så att man inte tar hem så finns det redan massor på lager. Så det är en hel del att tänka på.
Men jag ska nog komma in det.

Nu håller jag på att somna så vi hörs imorn!

xoxo

Dagens!


Örhängen, halsband H&M
Klänning Gina Tricot
Skor Bianco (Blev senare mina höga från Asos)

Grattis Jonas!

Ett stort grattis till Jonas som tagit studenten idag!
Har haft en riktigt bra dag, turen var med oss eller ja med studenterna, när det gäller vädret regnet höll sig borta!
Sen efter att ha stått i deres stadspark i 2 timmar, markera stått! Inte kul fy vad ont jag hade i fötterna efter det. Alla klagade faktiskt för alla fick ont i ben och fötter. Så var det dags för alla att åka runt stan på sina flak. Tyvärr så hade jag så ont i fötterna att jag inte orkade kolla på det. Men tror att dom åkte runt närmare 2 timmar.

Sen bjöds det på god smörgåstårta som mamma och mina mostrar ordnade igår. Eller jag dom gjorde klart den efter att vi varit i parken.


xoxo


Sovdax

LIgger i sängen i skrivande stund. Ska ta å försöka att sova om jag kan. Är hur trött som helst men kan inte somna iaf. Kan beropå att det är mycket som ska klaffa imorn. Upp kvart i 6 för att hinna fixa frisyr och allt där till. Känns nästan som när man själv tog studenten. Är lika glad och förväntansfull nu för Jonas som när det var jag som skulle ta.

Kommer ihåg min student som om den vore igår. Gisses vad kul vi hade under sista året, för att inte tala om sista studentveckan.
Dan innan studenten var vi hos Mange och fixade vagnen sen sov jag kvar hos hemma hos Stina för att vi skulle ordna champangefrukosten. Tror vi gick och la oss vid tre somnade kanske 4 nå sånt var dt och vi skulle upp 6 mrn gick upp 7 och frukosten började 9!!
Så när alla kom stod jag och Stina i pyjamas och borstade tänderna. Haha vilket minne. Men håret hade vi hunnit fixa oss så det var smink och kläder som fattades.

Studenten är verkligen något som jag absolute sulle vilja göra om!


Nu måste jag försöka sova. Men vi hörs mina vänner!

xoxo

Äntligen hemma!

Så skönt det kan vara att få komma hem.
Är helt slut efter en lång dag på jobbet. Ska ev senare åka och hämta min kusin Andreas, men det beror på hur sent det blir. Ska ju upp och köra imorn då vi äntligen ska få fira student! Har längtat nu efter att alla andra har tagit.

Nu ligger jag i soffan och kollar Herbie. Kommer troligen att somna inom en kort stund.
Om inte så väntar chips och dip, plus att jag har lyxat till det en anning med att köpa färska hallon.

Skrev inte så mkt om gårdagen förutom olyckan. Men jag hittade en dator som jag hittills är super nöjd med! Sen tog vi en sväng runt Marieberg, å gissa om jag hittade snygga skor. Å ja jag kunde inte hålla mig så dom fick följa med hem. Gissa om mamma vlev heltokig! Men men är man skoberoende så är man. haha
Kommer upp bilder på dom sen.

xoxo

Fy fan! Döden svepte förbi på vägen!

Usch, ja som rubriken så var vi med om något väldigt otäckt idag.
Är påväg hem från Köping och ser en bil krocka med en mopedist!!!
Det var något av det läskigaste jag har sett. Killen på moppen flög åt ena hållet och moppen åt andra. Bilen han väja så moppen åkte in längs sidan på bilen! Så passagerar dörren var bucklig och backspegeln helt trasig plus spruken ruta!
Killen på moppen klarade sig väldigt bra, snacka om änlgavakt! Fick skrapsår på ryggen och benet. Troligen något med knäet för efter att jag och mamma fått gett vittnesmål så kunde han inte böja sig ner.  Men innan man såg att han reste på sig så tror man ju att han har dött!

Men det var det läskigaste jag någonsin sett.
Usch är helt skakis och polisen frågade om jag kunde köra hem. Men det klarade jag av men nu när jag väl ha kommit hem och slappnat av så har jag fått världens huvudvärk.


Fyfy!

Så till alla där ute ta det lugnt i trafiken! Även om ni kör som ni ska så finns det andra som inte gör det!

Paradise Hotel kommer tillbaka!

Ja, det är så att Paradise Hotel kommer att sändas i höst på Tv6!
Gissar att det kommer bli ett väldigt omskrivet program, att det kommer tillbaka efter alla dessa år!
Dom säger att det inte ska bli ett "Big Brother" i Mexiko, men hallå! Dom söker singlar mellan 18-30 så vad tror dom. Det ska bli spännadne att se. Älskar alla realityshower!

Kanske ska ta å söka! haha
Skulle inte tro att det skulle vara så populärt hos mor och far! hihi

Intensiv torsdag!

Ja det är mycket som ska ske idag. Imorse kl 6.30 körde jag mamma till jobbet, kom hem 7. Då blev det ner i sängen på en gång, så skönt. Nu ska jag göra mig i ordning och dona så ska jag åka till Kpg och vaccinera Pepsi. Sen hämta upp mamma och efter det hem igen.
Sen ska vi iväg till Örebro och försöka hitta en dator som jag kan nöja mig med. Förhoppningvis ta en runda på Marieberg.

Ja som sagt fullt upp hela dagen!


xoxo

Frisyrer!

Nu är det en timme kvar till det är dags att gå iväg till jobbet.

Såna här dagar när man börjar sent brukar jag bli slö och typ göra mig i ordning precis innan jag ska gå. Men inte idag, lite stolt över mig själv.
Har lagat mat och sen har jag "provat" ut olika frisyrer som jag kan tänka ha på lördag. Sitter med en nu, så jag känner mig nästan för "fin" för att gå till jobbet. Men jag vill inte ta ur förren mamma kommer hem ikväll, för att höra vad hon tycker! Men vilken det slutar med får ni veta på sön!
Hon åker på fredag till K-holm, så jag hinner inte rådfråga henne då. Vi ska åka tidigt på lördag så det är skönt att veta vad man ska göra på morgonen. Annars blir allt bara dåligt så får man åka iväg fast man inte är nöjd, å jag kan gå och sura för det ett bra tag.

Imorgon är det torsdag så då bär det av till veterinären med Pepsi. Sen ska jag äntligen få min dator, eller ja få och få vet jag inte men iaf. Ska bli så skönt!
Men vi får se om dom fått in några som passar mig, är lite kräsen när jag har hittat en som jag verkligen vill ha. Men jag får nog kompromissa lite.

Glöm nu inte att rösta på mig! hihi :)

xoxo

Årets Glasögonmodell?!

Rösta på mig till åretsglasögonmodell!

Såg en annons om det så jag anmälde mig! En liten rolig grej!

http://www.swoty.se/index.php

Ellen Anna Gunilla!

Fick reda på idag att min kära barndomsvän Linda har fått tillökning i familjen!
Denna gång en liten flicka som heter Ellen Anna Gunilla!
Så det bär av på dop i augusti, ingen har sagt något så det kom som en överraskning när dopinbjudan kom idag!
Ska bli riktigt kul att få träffa få träffa dom!

Ett riktigt stort Grattis!

Sjung om studentens...

Ååå, vad jag skulle vilja ta studenten igen!!
Va innie i E-tuna i lördags och kollade och idag tog dom här hemma! Dock här så är det inte mycket till firande för allämnheten, eller vad man ska säga.


På lördag så är det Jonas tur!

Jens 20år!

Då fårn man gratulera kära kusin Jens som fyller 20 år idag. Stort Grattis!
Det blir middag här hemma och stort firande!


Hemma!

Har kommit hem nu från en helt perfekt kväll. Det bjöds på god mat och bra sällskap. Sällskapet var Lisa, Lisas syster Anna och Lisas klasskompis Kajsa.

Snacka om trevliga tjejer! Har haft så kul ikväll, något som vi måste göra om snart igen!
Det blev några bilder men dom får ni se imorn, är helt slut nu.


Tack så mycket tjejer och framför allt Lisa för en toppen kväll!
Hoppas att ni har/hade kul på qwarn!!

xoxo

Middag hos Lisa!

Just nu så sitter jag hemma hos Lisa och väntar på att alla ska komma för att sen sätta sig ner för en god middag! Sen blir det Westerqwarn för tjejerna, själv håller jag mig nykter ännu en helg. Är inte helt bra än, så det är lika bra att se till att man blir helt bra innan man börjar hälla i sig alkohol :)

Tidigare idag så har jag varit med mamma en sväng in till E-tuna och kollat studenterna och gått på stan. Vi åt lunch på ett ställe som heter Fame som ligger på Drottningg. Som jag kan rekommendera att gå till när man har pengar. Det kostade en slant. Men som tur var så bjöd min snälla mamma!

Hittade några armband som fick följa med hem. 
Å gissa om jag fyndade. Har varit ute efter en stor lykta att ha ute. Så idag så hade Duka utförsäljning, så där fanns det en enda kvar som var lite trasig inuti, vilket inte syns så mycket. Så jag fick den för 20kr. Kostade från början 399kr.

xoxo

Isabella!

Idag så har jag och Viktoria äntligen fått träffat Emelie, Fredrik och lilla Isabella!
Gud så söt hon är, å så liten!

Vi satt först och undrade vem hon var mest lik, vilket vi inte kom inderfund med. Bara att hon har fått Emelies näsa. Men sen så tog Emelie fram ett kort på henne när hon var nyfödd, å då var det inge snack om saken! Isabella är lik sin mor upp idagen.


Ny lap-top!

Fick i veckan hem ett erbjudande om att man får 20% rabatt på hela sortimentet på Siba, så jag tänkte att jag skulle passa på att köpa en ny laptop. Har haft min kusins gamla så det vore kul med en egen.
Så idag har jag suttit och kollat lite efter några och efter många om och men så står det mellan 2 stycken.
Asus Eee Pc Seashell eller en Acer Aspire One det är den förstnämda som ligger som nummer 1.
Men det verkar väldigt tveksamt om den kommer att finnas när jag ska köpa. Så vi får väl se vad det blir för en. Den andra fanns heller inte på Siba så det var lite synd.

Nu iväg till jobbet!

Nu så har ni fått en liten recap på vad som hänt sen sist!
Nu ska jag göra mig klar för jobbet och avklara ett pass från 10-19. Lite tråkigt att jobba hela dagen men men, det blir bra när det är löning! :) Det är så man får tänka, när man är som idag inte alls så pigg på att jobba.

Måndagens "Dagens"

Den här outfiten föredrar jag på dom
varma sommardagarna när man bara är hemma!

Tröja H&M- förra säsongen
Linne vet ej
Shorts H&M - förra säsongen
Skor Indiska- förra säsongen





Utemöbler!




I måndags så var jag och mamma upp till mormor och morfar för att
olja in dom här möblerna och kollla vad fina dom blev!


Lack!

Mina tre minilack som jag införskaffade mig igår!



Kanske inte den bästa bilden! Har mörkt att det är rättså
svårt att få en bra bild på dom!

Depend minilack 25kr

Ååå en prinsessklänning!

Glömde att berätta medans jag satt ehmma och väntade på mamma idag så "råkade" jag visst knappa hem en rosa jätte fin klänning från H&M, tro det eller ej!
Tycker inte H&M har så mycket nu men, det stod som skrivet på skärmen "Anna ska ha den här!"
Så, så fick det bli!

Visade mamma den när hon kom hem, det först hon sa, -oj, verkligen en prinsessklänning.

Hade tänkt att lägga upp en bild påden men den är redan slutsåld!!
Så gisses vilken tur jag hade! När jag beställde den idag så fanns den i alla storlekar och nu är den slut! Galet!

Ja, så ni får vänta och se när den kommer!

xoxo

Mina inköp, fr. idag och förra veckan!


Fyndade dessa snygga shorts från H&M 49kr!



Dessa tre toppar är från dagens inköp!

Lördagens "Dagens"

Det blev den här outfiten till lördagens besök på Yran!


Blazer Monki
Sjal Vero Moda
Ljusblå jeansleggings Vila
Linne BikBok

Jobbat och shoppat!

Var ett tag sen jag uppdaterade här...
Men det är inte så mkt som har hänt. Igår så jobbade jag först en kort stund. Efter det så bar det av hem, då det blev att ligga ute i solen för att bättra på brännan!

Idag har jag dock varit ledig, så det blev en tur in till TP med mamma för lite shopping. Köpte tre toppar och tre nagelack! För mamma så blev det två toppar!
Kommer lite bilder på mina inköp imorn!

Har ju berättat att jag var in förra veckan med Marilyn och köpte kläder till lilla Isabella, såg idag på en bild på fb att hon redan hade fått en sån klänning som jag köpt :(
Så det var lite synd, men det är ordnat med andra fina rosa plagg som jag hoppas går hem!


Ett litet med. till Emelie
Såg att du hade ringt idag, ringde men utan resultat, så hör av dig när du kan få en liten lucka över! :)

xoxo


RSS 2.0