Redan onsdag!

Herregud vad tiden går!
Jobbade i måndags kväll med Vickan!!
Sen så var jag ledig i går så då vart det en Emeliedag.
Det är så spänande nu med hennes stora mage, det är bara 6 veckor kvar nu! Det ska bli så kul och se vad det är för krabat som kommer!
Ja, det ju så att halva "Babykonsum" nu ska få egna så babys!

        
Här är världens bästa Viktoria och Emelie!

Nu så har jag precis klivit ut ur duschen och ska åkaiväg sen för att hämta mamma och några av hennes jobbkompisar. Dom är nämligen och bowlar, sen skulle dom gå på Bishops inn, eller vad det heter och stavas :)
Känner att jag kommer vara lagom trött imorn.
Annars så ha jag spenderat dagen på jobbet från 7-17!
Men det går rättså fort när det är varudag. Hela förmiddagen så plockade jag varor med Vickan så då går det ju extra fort med.
Sen hann jag bara in och vända för att skjutsa mamma till bowlingen för att sen åka hem igen och laga mat.
Å gud va gott det blev. Gjorde pannerad hoki med kokt potatis och en creme fraiche-sås och självklars massor av citron!
Efter maten så åkta jag upp till kära mormor och morfar. Jag trodde aldrig jag skulle komma därifrån, dom pratade och dom pratade. Men det är kul, mormor drar historier från hennes tid,som man redan har hört tusen gånger, men man lyssnar iallafall intresserat. Morfar pratar om bilar, världen ja allt.
Det är så kul och skönt att dom är så pigga som dom är i deras ålder.

Nej nu ska jag lägga mig en stund i soffan och kolla tv.

         
Dagens middag!                     Mitt finna rosa fönster,
                                            där det även ska upp
                                            rosa gardiner i vår!


Ny vecka!

Ja så var det måndag igen, tiden bara rinner iväg känns det som.
Det har varit en lugn helg, vilket jag känner att det kommer vara nu ett tag framöverpga foten. As tråkigt!
Men i lördgas så blev det en liten tripp till Plantagen med mormor och en av mina mostrar.
När jag kom upp till mormor och morfar så hade de köpt en jätte fin tulpanbuket till mig.
Väl på Plantagen så blev det en blomma och en rosa kruka till. Så nu har jag ordnat ett rosa fint fönster.








Ojoj vad jag är nöjd med mina skor läntar tills jag kan börja använda dom!


           


Nej nu ska jag göra mig klar för att gå till jobbet.

Sån tur man kan ha!

Det är helt galet, ringde i förra veckan till Bianco om ett par skor. De var slutsålda i hela Sverige, men i går så var jag i E-tuna och gick in en sväng på Bianco. Tro det eller ej! Då hade en tjej kvällen innan kommit och lämnat tillbaka ett par 36:or!!
Så jag blev ju hel glad. Så jag prövade dom men då visar det sig att dom är lite stora, jag har ju så små och smala fötter. Men tjejen som jobbade, tror det var samma som jag hade ringt och pratat med, tog fram såna skoinlägg som jag fick prova med. Men det hjälpte inte helt så jag sa att det fick vara.
Sen gick jag tillbaka efter ett tag för att köpa inlägg till hälarna, vilket inte fanns. Men hon som jobbade hade tänkt hur mycket som helst för att jag skulle kunna ha skorna. Så hon hade hoppats att jag skulle komma tillbaka, för hon hade nämligen ett annat inlägg som var lite tjockare. Så jag provade med det och det satt bra då!
Så nu är dom äntligen mina! Hur nöjd som helst!

Annars igår så körde jag först mamma till jobbet, sen Jens och Lund till E-tuna, dom skulle på nån intervju. Efter det så åkte jag och hämtade Emelie och Vickan och åkte till Ikea.
De köpte bland annat saker till sina kommande små bebisar! Vilket kommer att bli så himmla kul. Emelie ska ha i maj och Vickan i mitten av juli, tror jag att det var.
Hade en riktigt bra dag med andra ord. Detta gör vi om snart!

Men först på morgonen när jag vaknade så undrade jag varför jag skulle gå upp så tidigt, kom på att jag skulle ju skjutsa mamma, att jag hade körkort! Det hade inte riktigt gått in i huvudet än.
Så skönt att äntligen ha det!

Detta har varit en så bra vecka! Eller den är ju inte slut än så den kan ju bli ännu bättre ;)

Mitt Rosa kort!

Äntligen så har jag mitt körkort!!
Gud vad det är skönt att ha det nu. Det roliga är att även en av mammas jobbakompis dotter klarade det med idag! Kan det bli bättre?!
Plus att det även är vår idag.
Nu ska det åkas land och rike runt!

Först när han sa att jag var godkänd så fattade jag inte det, det var så overkligt.
Det kändes lite konstigt att åka iväg själv med bilen.


Inflammation i bindvävnaden!

Ja i fredags så var det dag att gå till doktorn efter en månads väntetid!! Ögonen så visar det sig att jag har allergi så jag ska få ögondroppar. Sen kom vi till min onda fot. Har en inflammation i bindvävnaden, som är en slags belastningsskada och även så beror det på dåliga skor.
Detta kan ta flera månader att läka så vi får väl se hur det blir med vårruset. Han sa nämligen till mig att när jag är hemma så får jag inte gå runt för mycket utan endast då jag måste. För på jobbet så är det ju ingenting man kan göra nåt åt. Så det blir att vila framöver.
Ja jag höll på att glöma, berättade i veckan att busschauffören trodde att jag var 15 år, så även trodde doktorn. Eller ja han sa du ser så liten ut trodde du va 14 år men jag ser ju att du är 21. (i journalen)

Äntligen så har mina skor kommit nu, som jag har beställt från asos. Ska hämta dom imorgon ska bli riktigt kul, dock kan jag ju inte använda dom innan foten har blivit bra. Så dom får stå i garderoben och se fina ut.

Idag så har vi varit och firat Stefan som fyller år idag. Vilket var jätte kul, lilla Melwin var med också. Alltså dem pojken är söt som socker. Han har så stora fina ögon och blont halv lockigt hår. Han kommer bli en riktig tjejtjusare när han blir stor.

Liten är jag, men ser jag ut som 15år?

Åkte in med mamma till Köping idag innan hon skulle jobba. Vi åt lunch och sen skulle jag ta bussen och åka hem. Ja så mamma skjutsar mig till tågstationen och släpper av mig. Tur som jag hade så va bussen redan där, så jag kliver på och säger;
-" Till Kungsör"
Då säger busschauffören;
-"Barn eller vuxen?"
Jag;
-"En vuxen"
Han ifrågasätter om jag verkligen ska ha en vuxen biljett och frågar tillslut;
-"Men hur gammal är du då?"
Jag berättar att jag är 22 år och han kan knappt tro det, jag såg ju så ung ut.

Ja så kan det gå, om man ska åka på barnbiljett så ska man vara 15 år eller yngre.

Skor, Skor, Skor!

Sitter här hemma och väntar på att mina skor fråm asos ska komma. Dock verkar det inte som att de kommer att dyka upp idag så jag får hoppas på mogondagen!


Bild: www.asos.com

Sen hittade jag även en så himla snygg sko på Bianco, så jag bestämde mig för att ringa in till stan för att kolla om dom hade den. Men icke, den hade kommit förra veckan och sålt slut då med. Men för hoppningsvis skulle det komma fler, håll tummarna. Vill så jätte gärna ha dom, grymt snygga.


Bild: www.bianco.com

Så om det är någon som ser dom hör av er!

Annars så har dagen varit hur bra som helst. Träffade Emelie, vi åkte och köpte fika på Kondis och sen hem till mig. En vaniljmunk blev det för min del och Emelie köpte en blåbär/vaniljmunk.
Fick se barnvagnen som dom har köpt, den var jätte snygg. Det kommer att bli kanon, kan knappt vänta tills den lilla bebisen kommer! Det ska bli så kul!
Emelie och Fredrik ni kommer bli såna bra föräldrar.

Äntligen helg!

Vilken jobbig vecka det har varit. Praktiserat hela veckan på Västerskolan plus att jag jobbat kväll sen tis, tos och fre. Så nu är det skönt med helg.

Men det har gått väldigt bra. Vissa av barnen försökte verkligen med att jag skulle göra alla deras uppgifter, men icke! I onsdags så hade de på förmiddagen idrottsdag, ute i all slask.
Men jag fick turen att vara i ishallen. Eller ja tur och tur vet jag inte om jag vill kalla det. För jag fick snörra alla skridskor. Sen när jag äntligen var klar och svetten rinner så, på vänster lillfinger, så har jag skavt bort en skinnbit. Å inte hittade jag ett enda plåster så jag fick stå där i två timmar och hålla en papperduk på för att skydda det.
Men nu är det alltså slut på praktik. Det är faktiskt rätt skönt, när man inte är van så det tar något otroligt mycket på en.
Fick 2 st teckningar en på mig och en på en häst. Lägger upp bilderna sen.




Vad är det mer då som har hänt? Hmm....

Jo, i onsdags efter att jag slutat på väster, så ringer Emelie och frågar om vi ska hitta på nåt. Så vi åker in till Köping och går lite på stan kollar Skinngubben m.m. Avslutar det hela med en fika. Sen så bestämer vi oss för att åka hem, men då är klockan så mycket att vi bestämer oss för att vänta på Emelies bror Erik.
Han praktiserar nån stans inne på Volvo nu, så vi åker till parkeringen vid Volvobankomaten. Men väljer en dum parkering och ska flytta oss.
Emelie börjar backa men ser att det är en annan bil som håller på och ska köra ut, så vi väntar.
Nej, men vet ni då, då backar den jävla idioten på oss. Han kan inte ens ha kollat i spegeln, idiot.
Ja vi blir ju helt ställda, plus att det ser ut som att han bara tänker åka. Men nej då han stannar och kliver ur sin bil, kollar sin, men sen sätter han sig igen och drar iväg!! Utan att ens ha kollat på våran!
Emelie med sin stora mage har knappt hunnit ut ur bilen när han drar igen. Vi blir så ställda att vi glömer att ta reg nr.
Som tur var så blev det inget på våran bil men iaf, vilken jävla idiot!!!

Nu ska jag lägga mig framför tv:n med en påse chips, mmm.
Imorgon så ska jag med mamma till jobbet. Så jag ska se till att sola lite, sen ska jag smika henne och ev. några andra med. Dom ska nämligen ha fest, så vi får väl se hur det blir.

Trevlig helg!
Puss



Praktik!

Hej!
Ja då första dagen avklarad, fast den gick ju väldigt fort kom hem från Arboga vid halv ett så sen bar det ner till skolan. Men det blir korta dagar iaf. Börjar åtta sen slutar jag halv två. För jag ska ju bara vara där när barnen är där. Så det blir nog bra.
Men det verkar vara en stökig klass. Det bärjar med att tre pojkar har hoppat på en ensam pojke och slagits med pinnar och dragit i jackan. Så det var ett väldigt liv när jag kom.
Men vi får se om det blir bättre.

Ska bli skönt när den här veckan är klar :)

Nu ska jag kolla på en film och sen laga mat.

Hörs i kväll.

RSS 2.0