Kusiner på besök!

Måndag fick vara ledig idag! Blev dock inte någon sväng in till stan, men det tar vi imorn!
Idag känner jag mig lite extra duktig, har nämligen bakat tekakor! Mitt under baket så kom mina kusiner Jonas och Andreas. Sen så, självklart när det var klart, så dyker den tredje kusinen upp, Jens! Otippat, verkligen! Eller inte :) haha.
 Även mormor och morfar var förbi tidigare på dagen.

Jonas berättade att han hade varit i veckan på den nya outleten i Hälleforsnäs. Så dit ska vi väl försöka ta oss nån dag och kolla.

Klockan börjar bli mycket nu men jag ska försöka få klart mitt personliga brev på engelska, så att jag kan få iväg det så snart som möjligt. Det är nämligen så att jag ska försöka hitta ett Au pair jobb i England, till hösten. Så vi får se hur det går. Nån som har några tips så hör gärna av er!
Fortsättning följer!

Ja det är mycket som är på gång den här våren, känns som att jag är bokad varje dag hela våren. Kan inte riktigt avslöja än allt som är planerat men det kommer.
Så håll ögonen öppna!


Vart tvungen att ta kort på denna! Vi var väldigt överens om att det ser ut som en Pelikan!

Söndag!

Jaha så var det slut på veckan igen, det går sjukt fort! Idag så har ja bara varit hemma och tagit det lugnt. Suttit en hel del framför dator och försökt få ordning på bloggen! Det tar väl ett tag innan jag kan kalla den klar :)
Annars då?! Ja pappa kom förbi en sväng på middag, då jag försökte övertala honom att han skulle köpa en ny bli till mig! Vilket han inte gick med på! haha :)
Det är nämligen så att i torsdags så ramlade det ner ett litet vykort från Ford. Med den nya Fiestan, snacka om att jag blev såld på en gång! Så typiskt mig! :)

Imorgon är det måndag igen, får vi väl se om det blir jobb eller ännu en ledig dag. Om jag är ledig så blir nog en sväng in till stan.

Nu är det dags att plugga lite, sen blir det en film och Ben& Jerrys!

Lugn lördag!

Så skönt med en ledig lördag vilket var ett tag sen man hade.
Måste säga ett stort grattis till Lisa som kom in på skolan! Men jag kommer att sakna dig på jobbet! Du få se till att du kommer och hälsar på!
Nu blir det en skål med popcorn och mys famför tv:n.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0