Grådagens inköp!

Nu har jag varit i stan tre dagar den här veckan, inte bra!
Men igår så var jag in och köpte en blazer! Grymt nöjd!


Blazer från Monki

Sol,Sol,Sol och YRA i kväll!

Solen lyser och det är redan 18, nåt i skuggan!
Fick en liten tripp till Köping i natt, när kusinen ringde och inte hade skjuts hem.

Idag så kommer min dag att se ut som följande, på ett ungefär!

Ut och sola
Grilla med pappi
Skjutsa Amanda till Arboga
Sen blir det Yra i Köping!


Isabella!

♥Isabella♥ är namnet på Emelies och Fredriks dotter!

Hemma från stan!

Det blev en vända på stan idag med efter att ha fått reda på den glada nyheten!
Så jag och Marilyn åkte in och köpte lite saker till bebisen!
Precis nu i skrivande stund så fick jag en bild på deras mirakel! Sitter med tårar i ögonen, är så himmla glad för er, Emelie och Fredrik!
GRATTISGRATTIS!

Skönt att höra från dom att allt har gått bra!


xoxo

It's a girl!!!

Det är en liten flicka som kommer att följa med Emelie och Fredrik hem från BB!
Ett stort grattis och jag kan knappt vänta tills ni kommer hem med det lila miraklet!

Dagens!


T-shirt, Cardigan Gina
Shorts Zara
Skor DinSko


Blommor!



Så här fint blev det!
Supernöjd!






Den här blomman fick jag av min supersnälla pappa!

Mina inköp!

Här kommer mina inköp från idag!



Klänning från Gina

     
Jeansleggings från Vila
finns även på Vero Moda




Uppdatering om helgen som gått!

Som sagt så fyllde jag ju år i lördags hela 22 år är man nu!
Det blev kalas med mormor, morfar, mamma, pappa, Andreas och Jens. Då jag bjöd på smörgåstårta från Bivur! Hur god som helst!
Hade inte önskat mig någonting faktiskt så jag fick pengar som jag har spenderat lite av idag! Jag och Jens tog oss en tur in till stan. När vi kommer in så parkerar vi på McDonalds parkeringen, så jag låser och vi går in till VeroModa. Då helt plötsligt slår det mig att vi glömt att lägga i parkeringspengar!

Köpte ett par ljusblå jeansleggings och en klänning som jag tänkte ha när Jonas tar studenten! Så kollade Jens lite som han önskar sig när han fyller nästa vecka!


Efter stan så åkte vi till Växtriket på uppdrag från mamma. Skulle köpa 3 blommor till balkonglådan, så vi hittade några fins som jag hoppas att hon blir nöjd med. Vilket jag iaf är!


xoxo

Grattis till mig! -Fest!

Grattis till mig som fyller 22 idag!
Dock närmar sig dagen sitt slut!

I skrivande minut så är jag på fest hos Amanda som fyller imorn!

Hörs senare!
xoxo

Tårta!

Lovade ju en bild på min fina tårta,
 tyvärr så glömde jag att ta kort på den idag innan den blev uppskuren!



Riktigt nöjd blev jag, ska tilläggas att jag inte köpte ett färdigt lock,
utan kavlade ut den själv!


Från Kalaset!

Så lider fredagen mot sitt slut.
Har varit en mycket trevlig eftermiddag med tårta och massa tjejsnack!





Är lite dålig på att ta kort!
Men detta fina armband fick jag av Lisa, som hon gjort själv!
Fick även ett förra året, vilket jag inte använt så mycket :(
men det kommer bli ändring på nu när jag är inne i en turkosfas.



Detta fina blomarrangemang fick jag av Amanda och Alma!
Passar in hur bra som helst hos mig. Vilket Amanda hade spanat in :)


Tack så jätte mycket för eran uppvaktning idag!
Puss på er!

Flashback!

Berättade ju att jag hämtade upp en tårta, vilket inte var det lättaste. Glömde att berätta det här:

Innan jag hämtade den fick jag åka massa omvägar för att jag svängde på fel gata. Just nu i Köping så bygger dom om lite var stans och man måste åka andra vägar för att komma fram.
Tillslut så kom jag ut på den vägen som leder till Pis gamla lägenhet och fick en sånda där flashback.

Kom och tänka på hur vi hade varit på nån fest, minns inte riktigt vart men troligen uppe hos Danne. Vi hade beställt 2 pizzor en som vi åt direkt och en som vi tog med oss. Grejen är den att hemvägen gick väl sådär..

Pi
hade brutit foten och var gipsad så hon cyklade, så jag bar pizzan.
Vi bestämde oss för att ringa massa folk under vägen hem, bara för att vara så där riktigt dryga.
Jag går lite i förväg och hör helt plötsligt hut det smäller till, så jag vänder mig om och där ligger Pi med sin cykel och as garvar. Å jag full som jag, är börjar skratta med, samtidigt som jag pratar i telefon, bär pizza och balanserar på höga klackar. Ja och tillslut så ligger ju jag med, för då har jag snubblat på trottoarkanten. Helt galet!

När vi väl kommer hem till Pi, så ringer vi en klasskamrat och mer eller mindre tvingar honom att ha efterfest 4 på morgonen! Han är nykter och vi väcker honom.
Vi drar en liten lögn om att vi redan är på väg så han ska komma och möta oss. Men nej nej vi är så trötta att vi somnar, eller ja först stänger vi av mobilerna så att han inte ska ringa och kolla vart vi är. Vilket vi inte skulle ha gjort!!!

Dagen efter så vaknar vi av att det är någon som står och plingar på dörren helt galen. Så vi flyger upp och öppnar då är det Pis pappa, arg som ett bi!!
Kl är då över 18,00! Så jag slår på min mobil och har typ 100 missade samtal av både mamma och pappa. Så jag ringer upp båda två och får en rejäl utskällning!

Det är nog en kväll, natt, som vi inte kommer att glöma i första taget!

Kalas väntar!

Så var det fredagen den 22 maj och idag så blir det kalas!
Då det kommer bjudas på min fina rosa tårta som jag gjorde igår. Dock är den inte lika fin som då. Stod i receptet att man kunde förebereda nästan hela tårtan dagen innan. Det man inte skulle göra var att lägga på marsipanen. Men det stod inte varför, så jag tänkte att det kan väl inte spela så stor roll. Men ajaj vad jag hade fel, tycker dock att dom kunde ha srivit varför. Det är nämligen så att marsipanen har smält en anning!!!
Men men den ser fortfarande okey ut. Men iaf tur att jag tog kort på den igår så jag kan bevisa hur fin den var! hihi
Kommer bilder lite senare så får ni se.

Annars idag så tog jag en lång sovmorgon kanske inte behövdes men det beror nog mest på vädreet. Ville inte alls gå upp när det regnade och var grått ute.
Så jag skjutade mamma till jobbet, för att sen hämta den andra tårtan, som min kära släkt kommer att få smaka på imorgon. Vart tvungen att öppna och kolla hur den såg ut :) så typiskt mig kan inte hålla mig.

xoxo

Grillat med pappi!

Nu har jag diskat och har sista tvätten i maskinen nu. Så skönt så.
Pappa och jag har även hunnit med att grillat vilket var väldigt trevligt! Bästa pappa, ingen kan nog grilla så bra som du! Plus att det blev efterätt. Han hade köpt den nya lilla Cartore glassen, med choklad och apelsin! Kan säga till alla er som älskar choklad pröva den! Smakade verkligen jättemycke och var jätte god!


Nu ska jag bara ta det lugnt, städa lite i kylen så att jag får plats med tårtorna imorn.
Tårtan som jag gjorde idag blev väldigt bra. Hoppas att den smakar lika bra.
Som vanligt med mig så läser jag inte recepten helt utan ser bara dom viktigaste orden. Som; vaniljkräm, ja då tog jag marsansås istället. Så det blev lite löst. Men men man lär sig av sina misstag, eller hur ;)


xoxo

Älskade skor!


Så fanns dom inne igen, för ett kort tag!
Dessa snygga och eftertraktade Balmain skorna.

www.net-a-porter.com

Ååå vad jag vill ha dessa!

Städning avklarad!

Så började jag min morgonmmed att direkt städa. Gud så skönt det är att ha gjort det så pass tidigt på dagen, då har man ju hela dagen till att göra massa andra saker.

Men först så vaknade jag kl 4 imorse, då det är nån j*vla bil som står och varvar på parkeringen utanför, tillslut så smäller det om den hur många gånger som helst. Det lät verkligen som att det var några som stod och sköt! Blev ju hur skraj som helst!


Nu ska jag förbereda tårtan tills imorgon!

xoxo

Mina skor!

Idag så kom mina jobbskor. Otrolig snabb leverans.
Om jag är nöjd! Dom satt perfekt på minna fötter. Smala och små.
Sa till mamma att det är nog mitt genom tiderna bästa skoköp. Så otroligt mjuka och sköna, så nu ska jag väl få bli bra i foten!


Annars så har jag varit inne till TP och lämnat tillbaka ett par skor som jag köpte till att ha till jobbet, men dom satt inge bra alls. Fanns inge stöd under valvet så det var inte bra.
Sen bar det av till Ekängen och köpte saker till min tårta som jag kommer bjuda på på fredag! Inbjudningar kommer!
Nu dom dagarna som är kvar tills jag fyller kommer jag ha fullt upp. Imorgon så ska jag städa och förbereda tårta och ev baka nån kaka, annars blir det köpt ;)
Sen på fredag så blir det somsagt lite kalas för vänner, plus att jag ska åkta till Köping sör att hämta en tårta som jag ska ha på lördag då det blir kalas för släkten!

Nu blir det mys vis tv:n.

xoxo

SMSRoulette!

Såg på Aftonbladet att dom har smalt några kändisar runt ett bord och ska spela Smsroulette. Med är bla Josefin Crafoord, Alex Schulman och Erik och Mackan.
Spelledare är Calle Schulman. Spelet går ut på att Calle säger tex nr 18 uppifrån( på ens telefonlista) och den personen som man har där ska man smsa en menning som kan vara väldigt jobbig och pinsam.
Riktigt kul, kolla in:

www.aftonbladet.se


Beskök hos veterinären!

Så var det gjort för den här gången, ska dock tillbaka om 3 veckor för en annan spruta. Pepsi var jätteduktig, det ända han tyckte var lite jobbigt var när hon skulle kolla öronen på honom. Då försökte han pressa bort henne med tassen.
Det gick riktigt bra att åka med honom i buren han blev inte åksjuk så det var väldigt bra. Det blev lite gnäll in till Köping men hem var han tyst ända tills bron.


Hade tänkt att åka in till stan idag men det får nog bli imorn, ska lämna tillbaka ett par skor som jag köpte som jag inte alls trivdes i. Sen ska jag försöka hitta en fin klänning till Jonas student. Har hittat en som är fin från Vila, men jag vet inte med storlekarna, så jag måste in och prova. Den finns på Nelly.com, är det nån som kan förklara storlekarna där? Enligt dom tabellerna kan inte jag ha ett enda plagg!

Hörs senare!!
xoxo



Imorgon väntar ett besök hos veterinären!

Ja som sagt irmon så bär det av till veterinären med lilla Pepsi. Då han ska bli vaccinerad. Lite nervös är jag eftersom att jag ska åka med honom själv.
Så igår var vi iväg och köpte en transportbur åt honom. Som jag har försökt att få in honom i, lockat med saker och bäddat med hans favorit filt. Men icke.
Men nu kan man verkligen säga "Plötsligt händer det", när vi hade ätit klart så skulle jag kolla efter honom men hittade honom inte.
Då har han krypit in i buren och lagt sig, så där låg han och sov.

Annars då, helgen har varit riktigt lugn, igår så vart det grillning med nästan hela släkten här hemma. Riktigt trevligt hade vi. Det är så kul när vi väl samlas alla på en gång. Dock så fattades en moster med familj. Men det tar vi igen en annan gång.

Äntligen ett par bra jobbskor!

Ända sedan jag fick veta att jag har bindvävnadsinflamation så har jag varit på jakt efter ett par Ecco skor. Men Jag kan ju inte har några på vuxenavdelningen. Så det är barn som gäller! Det ända stället här i närheten som har Ecco barnskor är i Köping på Ryns. Men där hade dom inga i min storlek.
Men nu så har jag hittat ett par som verkar jätte bra. Det roliga är att jag fyller ju 22 nu på lördag och har idag då beställt mina jobbskor från en sida som heter Barnskospecialisten!
En sida som jag verkligen kan rekomendera till er med barn, eller som jag små fötter. Men det fanns även vissa skor som gick upp til stl 40.
Dom har även en butik uppe i Sthlm på St Eriksgatan 85.
www.barnskospecialisten.se


Ååå så nöjd jag är nu!


17:e maj!

Kan det bli en bättre Norsk dag?!
Bara några minuter efter tolv i natt så vann han, storfavoriten som gick hela vägen! Alexander Rydak med sin Farytale!
Gisses vad norrmennen kommer att fira idag. Dom är ju helt galna annars när det är 17: maj! Men riktigt kul är det. Så för er som inte varit i Norge på deras nationaldag, så tipsar jag er att åka dit!
Efter att man gått på Karl Johans gata upp till kungahuset och vinkat till kungen så bär det av till Kubaparken! Där bjuds det på uppträdanden undertiden man kan avnjuta en riktigt mysig och rolig picknick!
Det är fullt medfolk överallt och det festas riktigt.
Vid denna tid så är det också, som det är i Sverige, nära för alla avgångselever att ta studenten! Så det är ett riktigt firande, när vi var där så vaknade vi mitt i natten av att det åkte en dubbeldeckare, som var öppen uppe och spelade hög musik.
Så studenterna firar alltså i stora dubbeldäckare som åker runt överallt.
Sen så har dom typ "idolbilder" på sig själva som alla små barn springer runt och samlar, vilket vi tyckte var lite lustigt!

Nåja nog om den Norska dagen nu, nu bär det av ut i solen för att jobba på solbrännan!

xoxo

Lördag!

Jaha, så var det lördag. Idag blir det myskväll, bestående av en stor skål med chips till melodifestivalen. Om jag nu orkar kolla på hela.
Har sovit något fruktansvärt dåligt i natt. Plus att jag fick gå upp kl 6 imorse. Vart nämligen tvungen att börja kl 7 idag, för att det var så många tårtbeställningar och fat.
Är redan jätte trött och känner för att sova nu, men det är lite väl tidigt.


Ååå, så vi väntar på att Emelies lilla skrutt ska komma ut nu!! Jag längtar jätte mycket nu, kan inte ens tänka mig hur mycket  Emelie och Fredrik längtar!

Idag så har det varit riktigt skönt ute, slutade kl 13 idag så hem och åt lunch, sen somnade jag en halvtimme. Sen bar det ut på uteplatsen för att pressa i solen! Gisses så trött man blir av solen! Hade tänkt mig att jag skulle gå ner och kolla på KBK men det orkade inte med.

Nu ska jag sätta mig framför tv och bara vara!

xoxo

MariMekko!

För några helger sen så var jag hemma hoa en tjej som heter Emelie, inte "min" Emelie.
Hon hade denna fina tavla i sitt kök!



Riktigt snyggt!

Extensions!

Nu har jag äntiligen fixat extensions! Har haft det liggande i typ 3 år!
Färgen är inte riktigt den samma som det jag har idag. Så det ser lite sådär ut. Men jag hoppas att det kan se bättre ut när jag klippt till det!








Grattis Nina!

Idag den 10 maj så fyller Nina år! Grattis!
Så jag ska ner till henne idag på kalas.
Något annat som är riktigt kul är att Pi är hemma! Har saknat dig!!

Idag så är det väldigt fint väder,dock är det så att det blåser rätt så mycket. Men det är bra skönt ute i solen iaf.
Men nu ser det ut som att det skulle kunna börja regna snart. :(
Börjar bli lite trött på regn nu!


Vilken rysare!

HERREGUD!!
Ja, då var det klart Alingsås Svenska Mästare i Handboll!
Känns faktiskt ganska surt nu! Hade kunnat blivit ett riktigt firande inne i E-tuna dag, men icke.
Men vilken match, innehöll allt som en final- match ska innehålla! Vilken dramatik!
Guif leder med 24 mot 22 och Alingsås kommer igen och vinner tillslut med 29-26!
Bittert!
Men nästa år!

Men ett stort Grattis till Alingsås, Kappelin match-hjälte tillsammans med Bliznac som gjorde 9 mål!


Seg lördag!

Kom knappt upp i morse när jag skulle till jobbet var så trött. Men väl där så går det ju bra. Men när jag kom hem, jag var helt slut går inte att beskriva. Gick raka vägen in till soffan och halv sov i en och en halv timme! Sen så tog jag tag i disken som var och lagade mat. Men inte blev det bättre då, nej då blev jag nästan ännu segare. Så denna dag när det väl ha varit hyfsat väder har jag varit inne.
Det märks att man inte jobbar så mycket nu för man blir slut för ingenting. Ja menar jag jobbade inte ens många timmar idag. Fast det ska tilläggas att det är faktiskt jobbigare än det ser ut att jobba i butik.
Det är inte bara att sitta i kassan och le och se fin ut :) Så det så, tänker på en viss person som har yttrat sig om det, nämner inga namn men du vet vem du är! :P
Så det har blivit en sport dag idag. Lite formel 1 och fotboll.

Nu ska jag bänka mig framför tv:n igen och kolla klart Sm-finalen i Handboll!

Guif!

Lite trög kanske jag är, men det vet ni ju redan ;)
Kurt, på jobbet, sa nämligen idag att det är ju handboll idag. Alingsås-Guif, så jag bara ja fast det intresserar mig inte så mycket. Inte förens nu när matchen är full fart så kopplar det att Guif är ju E-tuna laget!!! Satt för mig själ och sa, guif... guif.... GUIF! Så det intresserade mig verkligen. Ja trög som man är.

Men iaf nu halvtid så ligger dom tyvärr under med 14-11! Inte bra men jag vet att dom kommer att vända det här!
Så, kom igen gubbar så tar vi dom! :P

Ska tilläggas att Kappelin i Alingsås mål är grym idag! En räddningsprocent på 54!! Så om Guif inte tar hem guldet så beror det på den mannen!

Åsby!


Hur mycket vill man inte ha här?!


Detta finna arrangemang skulle passa väldigt fint i ett uterum
 eller vilket rum som helst ute i skärgården!

Väldigt fint och fräscht!


Det blev de här två blommorna och den rosa krukan som fick följa med hem denna gång!
Den rosa krukan och blomman eller ja, växten fick ta plats i mitt fina rosa fönster!

Min fredag!

Idag så har jag spenderat min fredag med Emelie och Fredrik. Tog en lunch på Mekong, andra gången denna vecka! :P
Sen hem till dom och satt och pratade massor.
Sen så berättade Emelie att hon hade gjort ett quiz på FB, Vilken mördare är du? Helt galet roligt, så kolla min FB om ni vill veta vem jag blev!

Som jag skrev i förmiddags så var det ju strålande sol. Vilket det inte är nu. Utan raka motsatsen. Spöregn och helt grått ute. Jätte tråkigt.

Nu ska jag kolla lite på tv, ikväll blir det nog bara mys i soffan. Ska upp och jobba imorn.

xoxo

Tävling!

Som ni alla vet så Älskar jag verkligen The Hills! Verkligen en bra serie, synd ny att LC hoppar av till säsong 6.
Men tillbaka till själva tävlingen. Hittade en blogg som enbart handlar om The Hills! Allt ni behöver veta finns där.

Nu är det en tävling där så man kan vinna Heidis super snygga blå Balenciaga Motorcycle bag!
En väska som skulle passa mig utmärkt nu till sommaren. Det är vekligen en sommarväska. Jag som har några "little black dress" som jag gillar super mycket. Så kan det kännas lite tråkigt att ha en svart klänning mitt i sommaren. Men med den här väskan så spelar det ingen roll för den ger sommarkänslan. Det absolut fräschaste man kan ha den till i sommar är något vitt. Så om jag skulle mot all  förmodan vinna denna väska så är det till de klädesplagg som den kommer synas med.
Sen hur perfekt skulle det inte vara att få vinna den lagom till min födelsedag!

http://alltomthehills.blogg.se/category/tavlingar.html

Solen skiner!

Så var det fredag igen! Fattar inte vart veckorna tar vägen!
Igår så var vi på Åsby och handlade mat och blommor. Gissa om jag hittade massa inredningssaker. Lagom till att jag fyller ;) kommer bilder därifrån lite senare.

Idag så blir det lugnt får se vad jag hittar på. Om det är någon som inte har något at göra så hör av er!

xoxo

Lättlurad som man är!

Ja ni, vet inte vart jag ska börja. Men när det kommer såna som pratar så bra och visar hur det fungerar så kan jag bara inte säga nej! Vilket är otroligt störande. Berättade igår att jag har köpt saker för 1300 (nå sånt) från Mary Kay. Vilket jag ångrar bittert idag. Jag menar herregud jag behöver inte de där sakerna. Har precis köpt en ny foundation som jag älskar är en av de bästa enligt mig. Då behöver jag väl inte en ny för 400!!
Så var det ju massa andra saker som jag också redan har fast inte deras märke!

Så nej, det blir till att lämna tillbaka. Har nog aldrig haft så mycket ångest för något jag köpt. Men man lär sig av sina misstag, eller?!

Fiberwig!!

Det är nog den bästa mascaran jag någonsin har använt!! Inte en ända klump och fransarna blir långa och fina. Varja gång man drar igenom borsten så blir det bara bättre och bättre! Super, absolut värd pengarna!



Så spring in till närmsta Kicks och investera i eran bästa mascara någonsin!

Fiberwig!


Idag så köte jag den här mascaran Fiberwig.
220kr på Kicks
Får se om den är så bra som det sägs!

Mary Kay



Har jag gjort rätt?
Köpt hudvårdsprodukter för 1345,50kr

Har börjat få ångest så.... Lite råd vore inte dumt!



Snygga utemöbler!

De här utemöblerna skulle jag verkligen vilja ha på uteplatsen denna sommar!


Från Plantagen Plastrotting
Finns även på Ikea



Sommarfräscha Naglar!


Dom här två färgerna kommer att dominera på mina naglar i sommar!
Nivea Calciun power nr 13 Pärlemor
Mavala nr 328 Rose pearl




Mekong och Tuna Park!

Tisadg och ledig, så skönt så. Mamma jobbade till 12 så vi gick och åt lunch på Mekong, där det blev buffé. Rikktigt gott fast jag åt nog mest ris. Lite konstig jag :)

Sen bar det av upp till mormor och hämtade henne. För mamma ville åka till Plantagen så dit bar det iväg.
Han även med en runda på Tuna park. Hittade dock inte någonting så jag kom faktiskt hem tomhänt!! Vilket aldrig brukar förekomma. Tycker inte det finns så mycket fint  just nu ute i butikerna. Kanske bara jag som tycker?


Nåja nu blir det mys i soffan och vila.

xoxo

Önskar mig!

Jag fyller ju faktiskt år om några veckor. Mamma har frågat vad jag önskar mig och jag har inte kommit på något riktigt än.
Men jag har kollat nu på nellys hemsida och hittade en jätte gullig klänning som jag kan tänka mig.

Fairytale Dress SEK 599, Orion - NELLY.COM
www.nelly.se - klicka på bilden!
Tyckte först att den såg lite väl kort ut men så mätte jag på mig så då blir den lagom.
Jag är ju inte så stor jag ;)


Får väl se om jag kommer på någe mer. Tycker att det har blivit svårt att önska sig saker. Vet nästan aldrig vad jag önskar mig.

Nej nu blir det sängen!

Nattinatti!




Jobbat och bakat!

Måndag igen och maj!
Vädret at inte varit så bra idag hela förmiddagen eftermiddagen så har det regnat. Men ni så tittar solen fram och från fönstret nu så ser himlen helt blå ut, men det är nog några moln här och där. Så jag hoppas på bra väder imorn, då jag ska ligga ute och sola hela dagen.

Sen på onsdag så ska jag få min ansiktsbehandling. I den så ingår läppar och händer med. Men man gör själv, det kommer en tjej och visar hur man ska använda produkterna.


Har jobbat hela 3 timmar idag!! Så nu på eftermiddagen så har jag bakat. Hittade torkade aprikoser i skafferiet som går ut nu i maj så jag tänkte att jag skulle göra något av dom. Så det blev muffins med aprikoser och riven choklad.
Dom ser fina ut men jag har inte smakat dom så om dom är goda får jag återkomma om.

Nu blir det ett besök i soffan, så himla trött nu.

Mary Kay!

Det var ett tag sen nu har inte riktigt haft ork eller tid att sitta framför datorn.  Helgen har varit väldigt lung och det har bjudits på bra väder!

Nu i kväll så ringde det en Ella. Jag svarade inte, ni som känner mig vet att jag inte svarar när jag inte vet vad det är för nummer.  Men jag sökte det på eniro så visade det sig att det var en Ella. Så jag skickade ett sms och frågade vem det var.
Så får jag till svar: "Hej Anna" då börjde jag undra men lite längre ner så visade det sig att jag hade vunnit en tävling för Mary Kay.
När jag och Jens var inne och köpte min skinnjacka på Vila så var det någon tävling man kunde vara med i, det var bara att fyllla i namn och telefonnr.
Så jag har vunnit en ansiktsbehandling! Riktigt trevligt nu till sommaren!

Nu ska jag kolla film och äta ostbågar mmm...

Dagens!


Skjorta Gina Tricot om jag inte minns fel!
Skinnjacka Vila
Skärp Saints&Mortals
Legging vet inte


Skor Bianco

Securitas och Polisen!

Jaha, så var jag hemma från jobbet nu. Morgonen började men att jag och Pia tar emot varor och sen när vi är full gång men att plocka upp alla varor. Så dyker securitas upp! Ja då har tyfligen larmet gått. Hade blivit någon miss...
Sen typ 30 min innan jag skulle sluta så jag då dyker det upp en snattare. Grejen är den att Pia ser att han stoppar på sig en kassler. Så när han kommer till kassan så säger hon till kunden, att ta fram den. Men han vägrar och det blir ett jädra liv. Plus att han var full med. Så vi ringer polisen så dom kom precis när jag gick.
Dom skulle åka nu några varv och se om dom hittar honom.

Så nu ska jag efter en väldigt händelserik dag äta lie fil och jordgubbar ute i den fina solen.

hörs senare!

God morgon!

Nu är Valborg avklarad! Var ner till Ida och Emma och spelade lite kort och pratade lite skit.
Sen tog jag och Ida oss upp på byn, till Jonis. Så vi var där ett tag jag gick hem vid halv tolv så att jag skulle vara utvilad och pigg idag. Vilket jag faktiskt är. Dock grymt polenallergisk.
Uppe hos Jonis så var det massa blandat folk som vanligt, visste typ vilka hälften var.
Det blev en lung kväll tack för sällskapet Ida och Emma, hade jätte trevligt.
Nu ska jag göra mig klar för jobbet!

RSS 2.0